Menu

Ruim 8.000 bezoekers tijdens BeleefPlus Geleen

Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 mei 2015 vond in Sportcentrum Glanerbrook te Geleen de tweede editie van BeleefPlus plaats. Gedurende de drie beursdagen wisten 8.149 unieke bezoekers de beurs te vinden.

 

De organisatie van BeleefPlus kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Met ruim 1.000 bezoekers meer ten opzichte van de eerste editie, maakt BeleefPlus een flinke groei door. Gedurende de drie beursdagen was er een inhoudelijk en gevarieerd programma. Onder andere de diverse seminarruimtes werden druk bezocht en ook het fietsparcours trok veel publiek.

 

Alle betalende bezoekers die op donderdag en vrijdag de beurs bezochten, ontvingen bij binnenkomst een ticket waarmee zij op zaterdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur gratis toegang kregen tot BeleefPlus. Hier werd massaal gebruik van gemaakt. Op zaterdagmiddag werd BeleefPlus muzikaal afgesloten door De Limburgse Boere Blaoskapel.

 

Het team van BeleefPlus bedankt alle exposanten en bezoekers. Mede dankzij u was BeleefPlus Limburg 2015 een groot succes. Ook volgend jaar hopen wij u weer te mogen ontvangen tijdens de meest veelzijdige 50+ beurs in de regio!

footer_