Menu

Prijswinnaars overnachting in de bruidssuite van Kasteel Doenrade

Tijdens BeleefPlus Nijmegen maakten de bezoekers kans op mooie prijzen! Bij de entree lieten velen van hen hun contactgegevens achter om mee te dingen naar deze prijzen. Gisteren zijn de eerste winnaars bekend gemaakt. Reacties als: “Wauw, wij winnen nooit wat!” kwamen meerdere keren voorbij.

 

Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 vond in het Triavium te Nijmegen BeleefPlus plaats. De beurs werd druk bezocht, maar liefst 6.139 unieke bezoekers brachten een bezoek aan BeleefPlus. Velen van hen vulden hun toegangsbewijs in en stopten deze in de glazen vaas bij de entree. Daarmee maakten zij kans op één van de mooie prijzen.

 

Op dinsdag 28 april zijn de eerste winnaars bekend gemaakt. De heer Huitink uit Wijchen won de 2-daagse reis voor 2 personen naar Parijs, aangeboden door Toonen Reizen. Daarnaast maakten we vier, of eigenlijk 8, personen gelukkig met een overnachting voor 2 personen in de bruidssuite van Kasteel Doenrade. De gelukkige winnaars zijn:
Mevrouw Arts uit Nijmegen;
Mevrouw Knuiman uit Huissen;
Mevrouw van der Vooren uit Nijmegen;
De heer en mevrouw Peters uit Elst.

 

Namens het team van BeleefPlus wensen wij de gelukkige winnaars heel veel plezier met deze mooie prijs!!

 

De overige prijswinnaars van de 4-daagse cruise naar de kerstmarkt in Köln, aangeboden door SijFa Cruises, en het arrangement voor 20 personen, aangeboden door Wijngaard de Kleine Heerlijkheid, zullen later bekend worden gemaakt. 

footer_