Menu

Nieuws Goes

Wilt u graag op de hoogte blijven over het laatste nieuws van BeleefPlus Goes? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Verderop op deze pagina leest u de laatste nieuwsberichten over alle ontwikkelingen omtrent BeleefPlus Goes.


Nieuwsberichten

Koopkracht senioren verbeterd
08/21/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Koopkracht senioren verbeterd

Na drie jaar van toenemend pessimisme over de financiële situatie en toekomst, groeit bij ouderen voorzichtig de hoop dat het beter wordt. Dit blijkt uit onderzoek over koopkracht onder 1.700 vijftigplussers van KBO-PCOB. Ook het Centraal Bureau voor de Statistiek deed onderzoek.

meer >

Ben ik eigenlijk wel goed verzekerd op vakantie?
07/31/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Ben ik eigenlijk wel goed verzekerd op vakantie?

Wie op reis gaat naar het buitenland kan meestal niet zonder reisverzekering. Sommige schadeposten kunnen flink oplopen…

meer >

Wat kost een volle tank over de grens?
07/12/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Wat kost een volle tank over de grens?

Autovakanties zijn erg populier in Nederland. Vier op de tien Nederlanders gaat met de auto op vakantie. Als belangrijke reden om met de auto op vakantie te gaan wordt de vrijheid en flexibiliteit genoemd. Bovendien worden de spontane gebeurtenissen onderweg als leukste van een autovakantie gezien. Maar wat kost een volle tank nou buiten de Nederlandse grenzen?

meer >

Eerste deelnemers BeleefPlus Goes bekend
06/27/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Eerste deelnemers BeleefPlus Goes bekend

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017 vindt de tweede editie van BeleefPlus in Goes plaats. Gedurende deze twee dagen is het Omnium te Goes het decor voor de meest veelzijdige 50+ beurs in de regio! Zo vlak voor dat de zomervakantie in het hele land toe slaat, maken wij graag en met gepaste trots de eerste deelnemers aan u bekend!

meer >

3 tips voor een bloeiende tuin
05/11/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor 3 tips voor een bloeiende tuin

Als tuinliefhebber beginnen uw handen in deze tijd van het jaar te jeuken. De eerste groene blaadjes komen tevoorschijn en u wilt niets liever dan uw kale tuin flink wat kleur geven. Begin daar niet te vroeg mee, want dan komt u van een koude kermis thuis! Wij geven u 3 tips voor een bloeiende tuin!

meer >

Eerste editie van BeleefPlus in Goes groot succes!
11/08/2016  |  Reacties uitgeschakeld voor Eerste editie van BeleefPlus in Goes groot succes!

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober vond de eerste Zeeuwse editie van BeleefPlus plaats. Het Omnium in Goes vormde twee dagen het decor voor deze regionale 50+ beurs. De organisatie van BeleefPlus kijkt terug op een geslaagde eerste editie. Veel bezoekers uit de regio wisten hun weg naar BeleefPlus te vinden, dit tot grote tevredenheid van de bezoekers én exposanten. In totaal trok BeleefPlus 5.261 bezoekers.

App gaat strijd aan met eenzaamheid ouderen
09/14/2016  |  Reacties uitgeschakeld voor App gaat strijd aan met eenzaamheid ouderen

Oscar Senior is een nieuwe gratis app voor iOS en Android. De app is ontwikkeld om de eenzaamheid van ouderen te bestrijden en is een interface naar verschillende functionaliteiten die gepersonaliseerd kunnen worden. Hij is speciaal bedoeld voor senioren zonder computerkennis om hen meer te betrekken bij de digitale samenleving. Met de app kunnen zij op een eenvoudige manier communiceren met familie, vrienden en zorgverleners via tekst, fotoberichten en beeldtelefoon.

meer >

Hoe houd ik de accu van mijn elektrische fiets gezond?
08/23/2016  |  Reacties uitgeschakeld voor Hoe houd ik de accu van mijn elektrische fiets gezond?

Het opladen van een elektrische fiets lijkt simpel. Toch zijn er zaken waarmee u rekening kunt houden om de levensduur van uw accu te vergroten. Wij geven een aantal tips om snelle, dure vervanging te voorkomen.

meer >

Slimme spelletjes voor buiten
08/04/2016  |  Reacties uitgeschakeld voor Slimme spelletjes voor buiten

In het park, het bos of de tuin… buiten zijn met de kleinkinderen wordt nog leuker met deze eenvoudige spelletjes en bezigheden, die je met z’n allen kunt doen.

meer >

Gerust op vakantie
07/08/2016  |  Reacties uitgeschakeld voor Gerust op vakantie

Een gemaaid gazon en een geleegde brievenbus zijn de eerste stappen in woningbeveiliging. Maar er zijn meer anti-inbraaktips.
Als je op vakantie bent, wil je de kans op woninginbraak tot een minimum beperken. Dat begint met eenvoudige maatregelen, zoals een lamp met schemerschakelaar zodat een inbreker in het donker niet ongezien zijn gang kan gaan. Maak het een dief ook niet te makkelijk door bijvoorbeeld een pergola onder het raam te bouwen of een ladder in de tuin op te slaan

meer >

 
footer_