Menu

BeleefPlus Goes – De meest veelzijdige 50+ beurs in de regio!

Mededeling:

BeleefPlus Goes gaat niet door op 9 & 10 oktober 2020!

 

Vanwege de huidige situatie rondom Covid-19 kan de kwaliteit van de beurs op dit moment niet gewaarborgd worden. De beurs zal plaatsvinden op een later moment, houd de website en socials in de gaten voor het laatste nieuws.

 

 

Datum & locatie

De derde editie van BeleefPlus Goes vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020. De beurs is beide dagen geopend voor bezoek van 10.00 – 17.00 uur.

Plattegrond 2018

Om alvast een idee te krijgen van BeleefPlus kunt u hier de plattegrond van BeleefPlus 2018 downloaden. Ongeveer één week voor aanvang van de beurs vindt u hier de plattegrond van 2020! Uiteraard kunt u de exposanten van 2020 alvast bekijken onder het kopje ‘deelnemers’.

 

Deelnemers

Tijdens BeleefPlus Goes presenteren tientallen exposanten hun producten en diensten. Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus, er zijn diverse thema’s vertegenwoordigd zoals o.a.:

  • Vakantie
  • Tuin & tuinieren
  • Vrije tijd
  • Wonen
  • Uitvaart
  • Zorg & Welzijn
  • Mobiliteit

Bekijk hier het deelnemersveld van BeleefPlus Goes 2020. Deze lijst wordt wekelijks bijgewerkt, dus houd de website in de gaten!

Beursprogramma

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien is er weer leuk randprogramma te bewonderen op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten.

 

Nieuwsgierig naar het programma van afgelopen editie? Klik dan op een van de onderstaande onderdelen:

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BeleefPlus of de volgende editie? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en mis niets over de regionale 50-plus beurs!

 

Proef de sfeer in Goes – 2018

footer_