Menu

Gelukkige winnaar 4-daagse cruise

Op woensdag 20 mei werd op het schip van SijFa Cruises aan de Energieweg in Nijmegen de cheque uitgereikt aan de gelukkige prijswinnaar(s) van de 4-daagse cruise naar Köln.  Dit was één van de prijzen waar bezoekers van BeleefPlus Nijmegen kans op maakten.

 

Bezoekers van BeleefPlus Nijmegen vulden massaal hun toegangsbewijzen in om op deze manier mee te kunnen dingen naar de mooie prijzen die er te winnen waren! Eerder werden al enkele winnaars blij verrast met o.a. een overnachting in de bruidssuite van Hotel Kasteel Doenrade en een 2-daagse reis naar Parijs van Toonen Reizen.
Afgelopen woensdag 20 mei werd de winnaar van 4-daagse cruise naar Köln, aangeboden door SijFa Cruises, bekend gemaakt. De heer Tonny Melgers uit Deurne was de gelukkige winnaar, samen met zijn vriendin gaat hij genieten van deze mooie cruise. Na een rondleiding op het prachtige schip vond de officiële prijsuitreiking plaats. De prijs werd uitgereikt door Marian Janssen van SijFa Cruises en Amy van Niftrik van BeleefPlus.

 

Namens het team van BeleefPlus wensen wij Tonny en zijn vriendin heel veel plezier tijdens deze cruise!

 

P1030785 P1030792

footer_