Menu

Extra informatie voor exposanten

Ervaar de beurs

BeleefPlus is een ervaring voor al haar bezoekers: hier kunnen zij proeven, zien, leren en doen. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt worden er demonstraties gegeven, diverse activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven en nog veel meer zaken die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser. Tientallen uiteenlopende exposanten presenteren hun producten en diensten aan het publiek, zodat iedere bezoeker de beurs optimaal beleeft!

Sfeervol en intiem

Juist omdat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij bezoekers door de bomen het bos niet meer zien, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Een sfeer die uitstekend bij deze doelgroep  past.

 

Tijdens BeleefPlus komt u direct in contact met duizenden koopkrachtige en actieve 50-plussers uit de regio. Op deze regionale 50-plus beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd. Elk thema omvat diverse deelnemers, ieder met een eigen specialiteit.

  • Vakantie
  • Tuin & tuinieren
  • Vrije Tijd
  • Wonen
  • Uitvaart
  • Zorg & welzijn
  • Mobiliteit

Eerdere edities van BeleefPlus

Komend seizoen staan er twee edities van BeleefPlus op de planning. De vijfde editie in de provincie Limburg zal plaatsvinden in Venray. Voor BeleefPlus Goes is dit de vierde editie. Eerder werd BeleefPlus al georganiseerd in Ede, Nijmegen, Bergen op Zoom en Sittard.


BeleefPlus Goes 2018 – Zeelandhallen

In 2018 vonden er drie edities van BeleefPlus plaats, namelijk in Bergen op Zoom op 13 & 14 april, in Venray op 28 & 29 september en in Goes op 19 & 20 oktober. Ook komend seizoen is BeleefPlus is weer terug te vinden in Venray en Goes.

 

 

 

 

 

 


BeleefPlus 2017 – Omnium Goes

In oktober 2016 vond de eerste editie plaats van BeleefPlus Goes in het Omnium. Na een succesvolle eerste editie vond in oktober 2017 de tweede editie. In oktober 2018 vindt alweer de 3e editie plaats.

 

 

 

 

 

 


BeleefPlus 2014 – Sportcentrum Glanerbrook

In Limburg werd in 2014 en 2015 BeleefPlus georganiseerd in Sportcentrum Glanerbrook in Geleen. In 2016 verhuisde beurs naar Fitland XL in Sittard.

 

 

 

 

 


BeleefPlus 2014 – Triavium Nijmegen

Het Triavium in Nijmegen was drie jaar op rij het decor voor BeleefPlus Nijmegen. In april maakte de ijsbaan plaats voor de regionale 50+ beurs. BeleefPlus Nijmegen vond plaats in 2014, 2015 en 2016.

 

 

 

 

 


BeleefPlus 2013 – ENKA Fabriek Ede

In april 2013 vond in de ENKA Fabriek in Ede de eerste editie plaats van BeleefPlus. Op een prachtige, historische locatie werden gedurende 3 dagen duizenden bezoekers ontvangen. Helaas werd de ENKA Fabriek later gesloten voor evenementen i.v.m. de brandveiligheid.

 

 

 

 

footer_