Menu
Dagje Keukenhof en/of Libelle Zomerweek met Fassbender Touringcars

Dagje Keukenhof en/of Libelle Zomerweek met Fassbender Touringcars

Fassbender Touringcars is dit jaar vervoerspartner van BeleefPlus te Nijmegen. Tijdens BeleefPlus heeft Fassbender Touringcars een speciale beursaanbieding, voor regio Nijmegen, om een dagje uit te gaan naar de Keukenhof en/of de Libelle zomer week.

 

FassbenderTouringcars staat voor Grenzeloos Reisplezier
Als echt familiebedrijf staat Fassbender Touringcars voor persoonlijk contact en intensief meedenken. De klant staat hierbij centraal. De chauffeurs van Fassbender Touringcars zijn één voor één ervaren en betrokken, die weten dat veiligheid en vermaak voorop staan.

Fassbender is opgericht in 1927 als taxibedrijf, waarbij gestart werd met 1 taxi. Vervolgens werd in 1940 het bedrijf onder de naam Fassbender-Schellekens voortgezet, waarna het nog een aantal keer van naam is veranderd. Inmiddels heeft het bedrijf weer de familienaam en staat de derde generatie aan het roer.
De touringcars van Fassbender

Als touringcarverhuurbedrijf biedt Fassbender u diverse mogelijkheden, voor verschillende groepen. Voor de ouderen en mindervaliden onder ons zijn er prima oplossingen zoals een bus met o.a. een lift voor personen in een rolstoel, kniel- en hefinrichting en een speciale loopbrug.

 

Fassbender Touringcars heeft jarenlang ervaring in het op maat maken van dag- en meerdaagse groepsreizen. Daarnaast rijden zij ook regelmatig voor verschillende touroperators naar alle windstreken van Europa. De reizen die Fassbender Touringcars heeft samengesteld staan voor creativiteit, degelijkheid, persoonlijke service en uitstekende kwaliteit. Uw wensen zijn uitdagingen.

 

Bezoek de stand van Fassbender Touringcars tijdens BeleefPlus voor meer informatie. Tevens kunt u zich inschrijven voor de speciale beursaanbiedingen: een dagje Keukenhof en/of de Libelle Zomerweek.

 

footer_