Menu

Activiteiten bij een stand

Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan van BeleefPlus. Er worden dan ook allerlei activiteiten georganiseerd door exposanten om te zorgen dat een bezoek aan BeleefPlus een ware beleving voor u wordt! Behalve het workshopprogramma en podiumprogramma vonden er ook bij diverse stands allerlei leuke activiteiten plaats.

 

Onderstaand een greep uit de activiteiten tijdens BeleefPlus Goes 2020:

 

Pallhuber: in de tent worden heerlijke proeverijen verzorgd! Gaat u een glaasje proeven?

 

Atelier Marjet Hendrix: hier kunt u demonstraties bekijken van beeldhouwkunst! Misschien kunt u zelfs zelf ook nog aan de slag.

 

Gardeslen Orthopaedie: heeft u last van uw voeten, knieën of rug? Laat dan vrijblijvend een voetscan maken bij de stand van Gardeslen Orthopaedie!

 

Slaappunt: bent u een slechte slaper? De experts van Slaappunt geven u graag persoonlijk slaapadvies.

 

Museum Arnemuiden: bij de stand van Museum Arnemuiden ontvangt u een speciaal kaartje waarmee u bij een bezoek aan het museum een tas en een gratis fietsroute krijgt voor de thematentoonstelling ‘Herinneringen aan de WW2 Nu’.

 

Rode Pilaren: hier kunt u een gratis cholesteroltest uit laten voeren. Deze meet de exacte waarden van het LDL, HDL en de triglyceriden bloedvetwaarden. Daarna ontvangt u uiteraard persoonlijk advies.

 

Familieopstellingen: bij de stand van Liselotte Boon krijgt u de kans een korte familieopstelling te doen. Zo krijgt u een inzage in uw systeem om onbewuste vastzittende patronen zichtbaar te maken en te doorbreken.

 

Massage Verlicht: bij Nina Wiebrens bent u van harte welkom voor een ontspannende stoelmassage. Ondertussen geeft zij u graag meer informatie over massage- en triggerpoint en andere therapieën.

 

Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging: bij deze stand wordt voorlichting en informatie gegeven én bieden ze u een luisteren door over PDS-klachten.

 

Apetito: bij de stand van Apetito kunt u een hapje proeven uit het ruime assortiment!

 

Coöperatie DELA: heeft u advies of hulp nodig bij het invullen van het wensenboekje: “Zo wil ik het later graag”? Ga dan langs bij de stand van Coöperatie DELA, ze helpen u graag.

footer_