Menu

Bezoek BeleefPlus en krijg korting op zorgverzekering

Bezoekers van BeleefPlus krijgen korting op hun zorgverzekering. Bezoek de stand van de leefstijlspecialisten van Gezond & Weldoen.

 

Maandelijks minder premie betalen voor uw zorgverzekering? Bezoek BeleefPlus Nijmegen of Limburg en ga langs bij de stand van de leefstijlspecialisten van Gezond & Weldoen. Leden van Gezond & Weldoen kunnen korting krijgen op hun zorgverzekering. Deze korting kan oplopen tot €220,- per jaar!

De unieke actiecode GW-BELEEF-2015 geeft recht op een gratis lidmaatschap van Gezond & Weldoen. Normaliter kost een lidmaatschap eenmalig 9.95 euro. Leden steunen de missie van Gezond & Weldoen (een gezondere samenleving) en krijgen ook forse korting op tal van gezonde producten en diensten.

Let op: lid worden doet u via internet: www.gezondenweldoen.nl/lidmaatschap

 

Gezond afvallen
“De missie van Gezond & Weldoen is een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving, een samenleving waarin gezondheid ook voor u en uw kleinkinderen binnen handbereik ligt. Daarnaast bieden we praktische ondersteuning op het gebied van leefstijlverandering, met ons Leefstijlplan natuurlijk in balans. Daarmee kan men op natuurlijke wijze, zonder dieetproducten, blijvend en verantwoord afvallen,” aldus gezond & Weldoen consulente Marianne Hak. Marianne Hak viel zelf ruim 75 kilo af met het leefstijlprogramma van Gezond & Weldoen en is tijdens de beurs aanwezig om hierover vragen te beantwoorden.

Voor meer info zie ook: www.gezondenweldoen.nl/marianne

 

Marianne Hak viel ruim 75 kilo af met het leefstijlprogramma van Gezond & Weldoen

 

 

footer_