Menu

BeleefPlus Limburg 2016 op een nieuwe locatie

Op 27 en 28 mei 2016 vindt de derde Limburgse editie van BeleefPlus plaats. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatieFitland XL in Sittard. Deze hypermoderne locatie is voorzien van alle benodigde faciliteiten.

 

Uniek dagje uit
Tijdens BeleefPlus passeren diverse thema’s de revue: Vrije Tijd, Vakantie, Wonen, Zorg & Welzijn en Tuin & Tuinieren. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er diverse workshops en demonstraties gegeven en worden gevarieerde activiteiten georganiseerd door de exposanten.  Tijdens BeleefPlus worden al uw zintuigen geprikkeld: proef, zie, leer, doe & ervaar tijdens dit unieke dagje uit! Tevens maakt iedere bezoeker van BeleefPlus kans op leuke prijzen! Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het beursprogramma en het deelnemersveld? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.


Toegangskaarten
Toegangskaarten voor BeleefPlus zijn verkrijgbaar aan de kassa voor €10,-. Leden van de KBO krijgen op vertoon van hun KBO-ledenpas €4,- korting en betalen slechts €6,-. Wilt u graag een dagje BeleefPlus organiseren met uw vereniging? Dat kan! Er zijn diverse groepsarrangementen beschikbaar. Neem contact op met de organisatie voor meer informatie.

 

Fitland XL

footer_