Menu

Activiteiten bij een stand

Naast de georganiseerde workshops en seminars en het podiumprogramma waren er ook vele exposanten die op hun eigen stand een leuke activiteit organiseerden! Onderstaand vindt u een greep uit de activiteiten op de verschillende stands.

Van Boxtel Hoorwinkels

Nieuw! Van Boxtel Hoorwinkels neemt gratis en vrijblijvend een hoortest bij u af! Binnen 10 minuten weet u hoe uw gehoor ervoor staat en de resultaten krijgt u op papier mee naar huis.

Brandweer Limburg-Noord

In de Experience Unit van Brandweer Limburg-Noord kunt u ervaren hoe het is om te moeten vluchten bij brand. Nadat u succesvol bent gevlucht krijgt u een ‘vluchtsleutelhanger’ uitgereikt!¬†Helemaal nieuw zijn de VR-brillen: ook hiermee ervaart u hoe het is om te moeten vluchten en ontdekt u welke keuzes u zoal moet maken in zo’n situatie. Maakt u de juiste keuzes en weet u zichzelf (en uw huisgenoten) in veiligheid te brengen?

Pallhuber

Bent u na alle indrukken toe aan een lekker borreltje? Ga dan even langs bij de stand van wijnhuis Pallhuber: hier kunt u terecht voor een heerlijke proeverij!

Golf- en Countryclub Geijsteren

Is golf misschien wel uw nieuwe sport? Bij de stand van Golf- en Countryclub Geijsteren kunt u putten! U maakt zelfs nog kans op mooie prijsjes: van een kop koffie op de golfclub tot een les van een golfprofessional!

Apetito

Bij de stand van Apetito kunt u kennismaken met het grote aanbod aan maaltijden dat zij aanbieden! Zit er iets bij naar uw smaak?

Fitwinkel Helmond

Bij de stand van Fitwinkel Helmond kunt u een kort bewegingsprogramma volgen. In zo’n 15 minuten activeert en versoepelt u uw spieren!

Organized by Josefien

Kent u het belang van sorteren bij het aanbrengen van structuur in spullen of tijd? Organized by Josefien brengt dit onder de aandacht met een M&M’s Sorteerwedstrijd. De deelnemer met de snelste tijd van de dag wint 1 kg¬† M&M’s!

Fietsloket Nijmegen – Mobiliteitsplein

Op het Mobiliteitsplein laat Fietsloket Nijmegen u kennismaken met verschillende merken en type fietsen! U kunt o.a. een testritje maken op Hase Kettwiesel, Hase Trigo, Recumbent, Opus-3, Sitgo en Alinker!

ZijActief Limburg

Bij de stand van ZijActief Limburg kunt u raden hoeveel pompoenen er in de vaas zitten. Raadt u het juiste aantal?! De winnares mag samen met een vriendin gratis mee naar de Margriet Winterfair in ‘s-Hertogenbosch op 26 november a.s.!

footer_