Menu

Activiteiten bij een stand

‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’. Dat is de slogan van BeleefPlus. Er werden dan ook vele activiteiten georganiseerd door deelnemers om te zorgen dat een bezoek aan BeleefPlus Bergen op Zoom voor u een ware beleving was. Behalve het workshopprogramma en podiumprogramma vonden er ook bij diverse stands leuke activiteiten plaats.


  • Fietsparcours

Tijdens BeleefPlus was er een riant Fietsparcours aangelegd waar u een testrit kon maken op diverse modellen e-bikes. Aangeboden door Knop Tweewielers en Hermes Fietsen.


VRIJDAG
10.00 – 12.00 uur Balanstest en beweegtest
12.00 – 13.00 uur Mantelzorg quiz
13.00 – 14.00 uur Reuzenmemory voorleesexpress
14.00 – 15.00 uur Talentspel vrijwilligerswerk

 

 

 

 

 

 

ZATERDAG
10.00 – 11.30 uur Creatief
11.30 – 13.00 uur Nordic walking informatie
13.00 – 14.00 uur Talentspel vrijwilligerswerk
14.00 – 15.00 uur Reuzenmemory voorleesexpress
15.00 – 16.00 uur Mantelzorg quiz
16.00 – 17.00 uur Creatief

Las Colmenas honingrum werd geproduceerd op de Canarische eilanden en was exclusief verkrijgbaar via Villa Copita drankimport. Las Colmenas, alom bekend in Spanje, is Nederland aan het
veroveren vanwege haar fijne smaak. Deze rum, zoetig van smaak,  is prima puur te drinken. Een lekker aperitiefje, een aanrader voor mensen die genieten van het leven. Proef het zelf tijdens BeleefPlus!


Bij de stand van Henny Hagenaars kwam u vast in Caribische sferen: U kon vrijdag als zaterdag genieten van diverse demonstraties van verschillende Caribische dansen, zoals Salsa, Bachata en Merengue!

VRIJDAG ZATERDAG
14.00 uur 13.00
15.00 uur 14.00 uur
15.00 uur

Tijdens BeleefPlus liett Galerie en Atelier Marjet Hendrix u graag zien wat er allemaal gemaakt kon worden uit steen. Beide dagen demonstreerden enkele cursisten hoe zij met steen werken. Ze lieten u zien met welke gereedschap zij te werk gaan. U kon de cursisten alles vragen, zodat u zich een beter beeld kon vormen hoe zij te werken gaan. Laat u inspireren, wie weet maakte u hier kennis met uw nieuwe hobby?


Rode Pilaren had ook dit jaar een gratis natuurgeneeskundig therapeutisch advies. Wegens groot succes is Rode Pilaren uitgebreid met een spieren en gewrichten demonstratie en een gratis cholesterol test. Dit alles ter ondersteuning van uw goede gezondheid.


Pallhuber bood een prachtige selectie regionale en internationale wijnspecialiteiten. U kon samen de wereld van geweldige wijnen ontdekken! U kon het zelf proeven tijdens BeleefPlus!
H.M. Pallhuber GmbH & Co. KG Weinhaus und Weinkellerei vertegenwoordigd door Jallroundagency.


U kon de stand van Gardeslen Orthopeadie bezoeken en een gratis voetscan maken.


U kon u laten informeren over voorstellingen in De Maagd, activiteiten in het Markiezenhof en cursussen bij het CKB. Of deed mee met de gratis workshops die tijdens BeleefPlus werden aangeboden:

  • Workshop keramiek – onder leiding van CKB-docent/pottenbakker Theo de Riet.
  • Zumba Gold en Stoelendans – onder leiding van CKB-docente Petra Hoek (tussen 14.00 en 16.00 uur).

 

footer_