Menu

Activiteiten een stand

 

‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’. Dat is de slogan van BeleefPlus. Er worden dan ook vele activiteiten georganiseerd door deelnemers om de beurs daadwerkelijk te beleven. 

Dit is een greep uit de activiteiten van deelnemers tijdens BeleefPus Nijmegen 2016.

 


Mobiliteitsplein

Het Mobiliteitsplein biedt een verrassend aanbod van verkeersveiligheid, erop uit en lekker mobiel blijven. Wist u bijvoorbeeld dat de Nijmeegse Fiets4daagse weer terug is van weggeweest? U kunt zich op het Mobiliteitsplein direct inschrijven.

 

Verder kunt u meefietsen op de Vierfiets, rondgereden worden op een riksja of eens stappen op een hippe driewielfiets, loopfiets of e-bike.

 

Bent u benieuwd naar uw reactiesnelheid, gehoor, zicht, balans, verkeerskennis of fietsvaardigheid? U kunt het allemaal testen. Wilt u meer weten, kom dan gerust langs op het Mobiliteitsplein.

IMG_7236

 

 


E-Bike Nederland – E-bike parcours

De e-bike wordt steeds populairder en is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Overweegt u om een e-bike aan te schaffen? BeleefPlus is de perfecte gelegenheid om te ervaren hoe het is om op een elektrische fiets te rijden. Op een speciaal parcours op het op Mobiliteitsplein kunt u rustig een rondje fietsen en ervaren hoe het voelt.


Hoorus – Hoortest

Bezoek de stand van Hoorus en laat direct een hoortest doen. Het is zelfs mogelijk om direct een hoortoestel te proberen.

Hoorus_hoortest


 

Senior Service – “Wat brengt u naar BeleefPlus?”

Tijdens de BeleefPlus beurs gaat Senior Service met u in gesprek met de vraag: “Wat brengt u naar BeleefPlus?”. Hieruit ontstaat vaak een leuk gesprek wat kan leiden tot unieke en bijzondere antwoorden. Die antwoorden worden verzameld op het bekende spreekwolkje van Senior Service. Vervolgens wordt u uitgenodigd om op de foto te gaan waarop u uw antwoord laten zien. De Polaroid-camera print de foto direct uit als leuke herinnering aan BeleefPlus. Tevens kunt u mee doen aan de foto-winactie. Hiermee maakt u kans op 5 uur gratis persoonlijke ondersteuning!


Sieradenenzo – Sluit aan bij één van de haak-workshops Sieradenenzo_haken

Haak een leuke sjaal voor de komende lente in een door u gekozen kleur. Begin met haken op het Work&ShopPlein. De sjaal niet afgekregen? U kunt het heel eenvoudig thuis verder afmaken.  Deelname aan deze workshop kost €7,50, dit is inclusief het garen en de haaknaald.

Sieradenenzo_poef haken

Wilt u meer uitdaging? Haak dan een kussen of zelfs een poef. Wij helpen u graag op weg en u kunt het eenvoudig thuis afmaken. Om deel te nemen aan deze workshop betaalt u alleen het garen en de haaknaald. Kosten hiervan variëren tussen €12,00 en €32,50.

 

 

 

 


 

Sanadome – Gratis Fit-meeting bij Sanasport

Op de stand van Sanadome kunt u gratis een aantal beweegpatronen meten, hiermee worden functionele beperkingen en a-symmetrie ontdekt.

Bewegingskwaliteit is een essentieel onderdeel voor het verminderen van risico op blessures! Maak ook gratis kennis met Sanasport en sport 1 maand gratis. Er is altijd een gediplomeerd fitness-instructeur of deskundig fysiotherapeut aanwezig in de sportzaal zodat u samen, met een persoonlijk sportplan op maat, op een verantwoorde wijze uw lichaam fit en vitaal houdt.


dd breidesign – Voor uw grof gebreide woon & mode accessoires

Tijdens BeleefPlus is er de mogelijkheid om met houten breistokken uw eigen mode accessoire te breien! Tijdens een workshop gaat u uw eigen omslagdoek maken.
Kosten: 15,- pp, inclusief garen, patroon en de breistokken. Deelname aan de workshop geeft tevens 25 % korting bij een aankoop of bestelling tijdens de beurs.

Tijden van de workshops op vrijdag en zaterdag zijn: 12.00 uur en 15.00 uur.


SafeThuis – Speel zelf voor inbreker

SafeThuis laat u met een speciale showdeur zien hoe meer dan 30% van de inbraken worden gepleegd. Zij laten u het belang van goed hang- en sluitwerk zien. Ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om in te breken. Hoe? Doe zelf voor inbreker te spelen. U zult zien hoe gemakkelijk het is. SafeThuis geeft u handige tips om inbraak te voorkomen!


Golfbaan De Berendonck – ‘Putje’ wagen 

Kom bij de stand van Golfbaan De Berendocnk een ‘putje’ wagen. Komt u niet in het water of de bunker terecht? Maar in 1 keer in de hole? Dan ontvangt u een leuke attentie.

Golfbaan de Berendonck


Golfbaan De Berendonck – Magnolia’s Experience 

Sluit tussen 16.00 uur en 17.00 uur aan bij Magnolia’s Experience. Maak kennis met Magnolias middels een hapje en een drankje. De chef en restaurantmanager staan voor u klaar met een culinair ontvangst.

 

footer_