Menu

Activiteiten bij een stand

‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’. Dat is de slogan van BeleefPlus. Er worden dan ook vele activiteiten georganiseerd door deelnemers om de beurs daadwerkelijk te beleven.

Dit is een greep uit de activiteiten van deelnemers tijdens BeleefPlus Sittard 2016. 

 


Op zoek naar een E-bike?

Goed nieuws: Giant heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Van recreatief tot sportief en voor elke leeftijd. Bovendien zijn de e-bikes door jarenlange innovatie en technisch pionierswerk van topkwaliteit. Met de fonkelnieuwe Giant Elegance als stralend vlaggenschip. Want dit elektrische paradepaardje is namelijk uitgeroepen tot ‘ E-bike van het Jaar 2016’. Test deze en andere e-bikes op het speciale parcours op de beursvloer.

 

QC1_0337


 Win een ‘Happen en Trappen’ arrangement

Behalve het maken van een testrit op diverse modellen E-bikes, kun u bij de stand van Giant Benelux deelnemen aan de ‘Vul in & Win-actie’. Hiermee maakt u kans op een ‘Happen en Trappen’ arrangement.


KBO Limburg – Neem deel aan de KBO-quiz en maak kans op leuke prijzen

 

KBO Limburg is de grootste ouderenorganisatie in Limburg met oog voor alle senioren. De senioren in Limburg vormen een kleurrijke groep van verschillende generaties met een grote diversiteit.  Een groeiende groep, die de maatschappij veel te bieden heeft. Een groep die ook de aandacht vraagt van de maatschappij als het b.v. gaat om zorg, voorzieningen en wonen. Een groep die bereid en in staat is mee te denken, mee te praten en mee te doen, samen met andere groepen in onze samenleving, om zo tot oplossingen te komen met oog en ruimte voor elkaar. KBO Limburg geeft de senioren in Limburg zowel een podium als een gezicht. Maak kennis met de KBO in de KBO-stand en neem deel aan de KBO-quiz: Wellicht gaat u met een leuke prijs naar huis.


Foroxity Filmarena – Rad van avontuur

Bij Foroxity Filmarena kunt u een draai geven aan het rad van avontuur. Hiermee maakt u kans op een vrijkaartje of een bekertje popcorn, welke vers voor u gemaakt wordt met een heuse popcornmachine. Tevens ontvangt u op de stand een bonnenboekje met informatie over de speciale voorstellingen van Foroxity Filmarena. Tevens bevat dit bonnenboekje diverse kortingsbonnen.


Visio: gratis oogmeting en prijsvraag

De krant lezen, even de stad in voor een boodschap, een spelletje spelen met de kleinkinderen of een website bezoeken op mijn tablet. Is dat nog mogelijk als mijn zicht slechter wordt?

 

Bezoek de stand van Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen en laat meteen uw ogen controleren met een gratis oogmeting! Zo weet u meteen of uw ogen nog gezond zijn en uw zicht nog goed!

 

Tijdens BeleefPlus informeren de medewerkers u graag over de ondersteuning die Visio kan bieden bij het leven, wonen en werken met een visuele beperking. Ontdek bijvoorbeeld hoe u gebruik kunt maken van een iPad, als uw zicht achteruit gaat. Of ervaar zelf eens hoe het is om als slechtziende een beurs als BeleefPlus te bezoeken. Durft u het aan? Meld u dan bij de stand, de medewerkers staan klaar om met u op pad te gaan!

 

U kunt tijdens BeleefPlus ook meedoen aan de prijsvraag. Beantwoord de vragen in de stand en maak kans op het boek “Gezond eten voor je ogen”!

 

Visio


Henssens Lifestyle – Feel Good Skin Care Workshop

Bezoek de stand van Henssens Lifestyle en neem deel aan de workshop ‘Feel Good Skin Care’. Middels deze workshop maakt u kennis met de hoogwaardige procuten van de Sonya Skin Care Collectie.

Tevens kunt u genieten van een handen-wellness behandeling. Ervaar de Aroma Spa Collectie met zeezout &  lotion met lavendel.


Smores Master Chocolate & Patisserie – Workshop chocola

Smores Master Chocolate & Patisserie is hét adres in Meerssen voor Frans gebak, macarons, ijs en veel verschillende chocolade, allemaal handgemaakt door Smores. Bezoek de stand van Smores Masters Chocolate & Patisserie en sluit aan bij één van de workshops.

 

Smores


 

Aangenaam Slapen – Waarom verdient u een nieuw matras?

Bezoek de stand van Aangenaam Slapen een geef aan waarom u een nieuw matras verdient. Wie weet maakt u kans op een nieuw matras t.w.v. €1.495,-.

footer_