Menu

Nieuws

Wilt u graag op de hoogte blijven over het laatste nieuws van BeleefPlus Goes? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Verderop op deze pagina leest u de laatste nieuwsberichten over alle ontwikkelingen omtrent BeleefPlus Goes.

Aanmeldformulier BeleefPlus nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht.

Voornaam*

Achternaam*

Uw email*

Straat en huisnummer*

Woonplaats*

Om spam te voorkomen vragen wij u de volgende code over te typen:
captcha


Nieuwsberichten

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Deelnemers Bergen op Zoom

Binnenkort vindt u hier een overzicht van de deelnemers van BeleefPlus Bergen op Zoom 2018, geordend per thema. Partners - BeleefPlus Bergen op Zoom 2018 Volgt binnenkort. Deelnemers - BeleefPlus Bergen op Zoom 2018 Mobiliteit Volgt binnenkort. Vakantie & Vrije tijd Volgt binnenkort.  Wonen & Tuinieren Volgt binnenkort. Zorg & Welzijn Volgt binnenkort. 

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Workshopprogramma – BeleefPlus Bergen op Zoom

­Op de beursvloer van BeleefPlus Bergen op Zoom zijn meerdere seminarruimtes gesitueerd waar de gehele dag diverse workshops en lezingen plaatsvinden. Binnenkort vindt u hier een overzicht van het workshopprogramma.

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Podiumprogramma – BeleefPlus Bergen op Zoom

Muziek, modeshows en andere activiteiten vinden plaats op het podium. Het podium van BeleefPlus Bergen op Zoom is centraal gelegen op de beursvloer, direct naast het terras. U kunt dus genieten van het podiumprogramma onder het genot van een hapje en een drankje. Binnenkort vindt u hier het podiumprogramma. 

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Activiteiten bij een stand

‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’. Dat is de slogan van BeleefPlus. Er worden dan ook vele activiteiten georganiseerd door deelnemers om te zorgen dat een bezoek aan BeleefPlus Bergen op Zoom voor u een ware beleving is. Behalve het workshopprogramma en podiumprogramma vinden er ook bij diverse stands leuke activiteiten plaats. Binnenkort vindt u hier het overzicht van activiteiten bij een stand. 

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Acties tijdens BeleefPlus Bergen op Zoom

Diverse deelnemers hebben interessante beursacties tijdens BeleefPlus. Ook maakt ook bij u een aantal deelnemers kan op mooie prijzen!

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor BeleefPlus Bergen op Zoom – De meest veelzijdige 50-plus beurs in de regio!

Datum & Locatie BeleefPlus Bergen op Zoom vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018. De exacte locatie wordt later hier bekend gemaakt. Deelnemers Tijdens BeleefPlus Bergen op Zoom presenteren tientallen exposanten hun producten en diensten. Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd: Vakantie Vrije tijd Wonen Zorg & Welzijn Tuin & Tuinieren Mobiliteit Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten. Bekijk hier het deelnemersveld van BeleefPlus Bergen op Zoom. Beursprogramma Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten. Meer weten over het beursprogramma? Kijk dan verder bij: Workshops Podiumprogramma Activiteiten bij een stand Nieuwsbrief Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BeleefPlus? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en mis niets over de regionale 50-plus beurs!

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor BeleefPlus Venray – De meest veelzijdige 50+ beurs in de regio

Datum & Locatie BeleefPlus Venray vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei 2018. De exacte locatie wordt later hier bekend gemaakt. Deelnemers Tijdens BeleefPlus Venray presenteren tientallen exposanten hun producten en diensten. Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd: Vakantie Vrije tijd Wonen Zorg & Welzijn Tuin & Tuinieren Mobiliteit Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten. Bekijk hier het deelnemersveld van BeleefPlus Venray. Beursprogramma Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten. Meer weten over het beursprogramma? Kijk dan verder bij: Workshops Podiumprogramma Activiteiten bij een stand Nieuwsbrief Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BeleefPlus? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en mis niets over de regionale 50-plus beurs!

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Acties tijdens BeleefPlus Venray

Diverse deelnemers hebben interessante beursacties tijdens BeleefPlus. Ook maakt ook bij u een aantal deelnemers kan op mooie prijzen!

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Activiteiten bij een stand

‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’. Dat is de slogan van BeleefPlus. Er worden dan ook vele activiteiten georganiseerd door deelnemers om te zorgen dat een bezoek aan BeleefPlus Venray voor u een ware beleving is. Behalve het workshopprogramma en podiumprogramma vinden er ook bij diverse stands leuke activiteiten plaats.   Binnenkort vindt u hier het overzicht van activiteiten bij een stand.

09/28/2017  |  Reacties uitgeschakeld voor Podiumprogramma – BeleefPlus Venray

Muziek, modeshows en andere activiteiten vinden plaats op het podium. Het podium van BeleefPlus Venray is centraal gelegen op de beursvloer, direct naast het terras. U kunt dus genieten van het podiumprogramma onder het genot van een hapje en een drankje.   Binnenkort vindt u hier het podiumprogramma.

 
footer_