Menu

BeleefPlus Goes – De meest veelzijdige 50-plus beurs in de regio!

 

BeleefPlus is een regionale beurs voor de actieve 50-plusser. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.

 

Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de 50-plus beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op die manier heeft u uitgebreid de gelegenheid om alle stands te bezoeken en gesprekken aan te gaan met experts.

 

Proef de sfeer in Nijmegen

Bekijk de beurs in Limburg

 

Datum & Locatie

BeleefPlus vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017. Locatie voor de meest veelzijdige 50-plus beurs is het Omnium te Goes, gelegen aan de Zwembadweg. Bij het Omnium is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie over de bereikbaar van het Omnium, klik hier.

Beursthema’s

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op deze 50-plus beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd:

  • Vakantie
  • Vrije tijd
  • Wonen
  • Zorg & Welzijn
  • Tuin & Tuinieren
  • Mobiliteit

Beursprogramma

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten. Meer weten over het beursprogramma? Kijk dan verder bij:

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BeleefPlus? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en mis niets over de regionale 50-plus beurs!

footer_