Menu

Extra informatie voor exposanten

Ervaar de beurs

BeleefPlus is een ervaring: proeven, zien, leren en doen. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt worden er demonstraties gegeven, diverse activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven en nog veel meer zaken die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser. Tientallen uiteenlopende exposanten presenteren hun producten en diensten aan het publiek, zodat iedere bezoeker de beurs optimaal beleeft!

Sfeervol en intiem

Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij bezoekers door de bomen het bos niet meer zien, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Een sfeer die uitstekend bij deze doelgroep  past.

Tijdens BeleefPlus Goes komt u direct in contact met duizenden¬†koopkrachtige en actieve 50-plussers uit de regio.Op deze regionale 50-plus beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd:

  • Vakantie
  • Vrije Tijd
  • Wonen
  • Zorg & Welzijn
  • Tuin & Tuinieren
  • Mobiliteit

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten. Meer weten over het beursprogramma? Kijk dan verder bij:

Eerdere edities van BeleefPlus

In oktober 2017 vindt de tweede editie van BeleefPlus in Goes plaats. Eerder werd BeleefPlus al georganiseerd in Ede, Nijmegen en Sittard.

 

BeleefPlus 2013 – ENKA Fabriek Ede

In april 2013 vond in de ENKA Fabriek in Ede de eerste editie plaats van BeleefPlus. Op een prachtige, historische locatie werden gedurende 3 dagen duizenden bezoekers ontvangen. Helaas werd de ENKA Fabriek later gesloten voor evenementen i.v.m. de brandveiligheid.

 

 

 

 

 

BeleefPlus 2014 – Triavium Nijmegen

Het Triaviuam in Nijmegen was drie jaar op rij het decor voor BeleefPlus Nijmegen. In april maakte de ijsbaan plaats voor de regionale 50+ beurs. BeleefPlus Nijmegen vond plaats in 2014, 2015 en 2016.

 

 

 

 

 

 

 

BeleefPlus 2014 – Sportcentrum Glanerbrook

In Limburg werd in 2014 en 2015 BeleefPlus georganiseerd in Sportcentrum Glanerbrook in Geleen. In 2016 verhuisde beurs naar Fitland XL in Sittard.

footer_