Menu

Activiteiten bij een stand

Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan van BeleefPlus. Er werden dan ook vele activiteiten georganiseerd door exposanten om te zorgen dat een bezoek aan BeleefPlus voor u een ware beleving werd! Behalve het workshopprogramma en podiumprogramma vonden er ook bij diverse stands allerlei leuke activiteiten plaats.

 

Onderstaand een greep uit de activiteiten tijdens BeleefPlus Goes 2018:

 

Reumazorg Zuid-West Nederland: hier kon u een echoscan door een reumatoloog laten maken en genieten van een heerlijke ontspanningsmassage!

 

Boca Kaarsen: raad het aantal kaarsjes in de bokaal en u kon kans maken op een mooie prijs!

 

Rode Pilaren: bij deze stand kon u uw cholesterol gratis laten prikken. Ook kon u zich laten testen op allergieën door voeding. Er werd ook een demonstratie gewrichtsmassage gegeven en u kon genieten van een heerlijke handmassage door de schoonheidsspecialiste!

 

Invitalis Benelux: hier verzorgden ze demonstraties van hun producten de Vitaly Med Flexi massagekussens en Plaster-Maxx!

 

KNOP Tweewielers: was aanwezig op het mobiliteitsplein met hun bijzondere modellen van het eigen merk ‘Button Cycle’. Deze elektrische fietsen kon u eens uitproberen!

 

Eva Regelt: wilt u weten wat voor type mantelzorger u bent? Bij deze stand kon u de ‘Mantelzorg in Balans-test’ doen en tips krijgen op dit gebied!

 

Apetito, Bofrost & Weinhaus H.M. Pallhuber: deze  exposanten verzorgden speciaal voor u een aantal heerlijke proeverijen!

 

 

footer_