Menu

Activiteiten bij een stand

Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan van BeleefPlus. Er worden dan ook allerlei activiteiten georganiseerd door exposanten om te zorgen dat een bezoek aan BeleefPlus een ware beleving voor u wordt! Behalve het workshopprogramma en podiumprogramma vonden er ook bij diverse stands allerlei leuke activiteiten plaats.

 

Onderstaand een greep uit de activiteiten tijdens BeleefPlus Goes 2020:

 

Pallhuber: in de tent worden heerlijke proeverijen verzorgd! Gaat u een glaasje proeven?

 

Atelier Marjet Hendrix: hier kunt u demonstraties bekijken van beeldhouwkunst! Misschien kunt u zelfs zelf ook nog aan de slag.

 

Gardeslen Orthopaedie: heeft u last van uw voeten, knieën of rug? Laat dan vrijblijvend een voetscan maken bij de stand van Gardeslen Orthopaedie!

 

Slaappunt: bent u een slechte slaper? De experts van Slaappunt geven u graag persoonlijk slaapadvies.

 

Museum Arnemuiden: bij de stand van Museum Arnemuiden ontvangt u een speciaal kaartje waarmee u bij een bezoek aan het museum een tas en een gratis fietsroute krijgt voor de thematentoonstelling ‘Herinneringen aan de WW2 Nu’.

 

Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging: bij deze stand wordt voorlichting en informatie gegeven én bieden ze u een luisteren door over PDS-klachten.

 

Apetito: bij de stand van Apetito kunt u een hapje proeven uit het ruime assortiment!

 

Coöperatie DELA: heeft u advies of hulp nodig bij het invullen van het wensenboekje: “Zo wil ik het later graag”? Ga dan langs bij de stand van Coöperatie DELA, ze helpen u graag.

footer_