Menu

BeleefPlus Bergen op Zoom – De meest veelzijdige 50-plus beurs in de regio!

Datum & Locatie

BeleefPlus Bergen op Zoom vond plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018. De beurs was beide dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur. De locatie voor deze meest veelzijdige 50+ beurs was Sportcentrum De Karmel.

 

Sportcentrum De Karmel

De Karmel 4

4613 BT Bergen op Zoom

Er was via de Plusbus gratis vervoer vanuit Halsteren en Lepelstaat. Vanuit Bergen op Zoom was er een shuttledienst naar BeleefPlus. Dit busvervoer werd u aangeboden door BAS – Bergse Actieve Senioren.  Klik hieronder om naar het busschema te gaan.

 

LET OP! Voor de Plusbus Halsteren- Lepelstraat dient u zich minimaal 1 dag voor gebruik telefonisch aan te melden.
Tel: 0164-651020 (Bereikbaar tussen 09.00 uur en 12.00 uur)

 

Deelnemers

Tijdens BeleefPlus Bergen op Zoom representeerden tientallen exposanten hun producten en diensten. Er was voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs waren diverse thema’s vertegenwoordigd:

  • Vakantie
  • Vrije tijd
  • Wonen
  • Zorg & Welzijn
  • Tuin & Tuinieren
  • Mobiliteit

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vonden er modeshows plaats en was er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kon genieten.

Bekijk hier het deelnemersveld van BeleefPlus Bergen op Zoom 2018.

Beursprogramma

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vonden er modeshows plaats en was er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kon genieten. Meer weten over het beursprogramma? Kijk dan verder bij:

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BeleefPlus? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en mis niets over de regionale 50-plus beurs!

 

Proef de sfeer in Bergen op Zoom – 2018

 

 

footer_