Menu

Activiteiten bij een stand

Naast de georganiseerde workshops en seminars en het podiumprogramma zijn er ook vele exposanten die op hun eigen stand een leuke activiteit organiseren! We lichten graag vast een tipje van de sluier op over wat er te doen en zien zal zijn tijdens BeleefPlus Venray.

Van Boxtel Hoorwinkels

Nieuw! Van Boxtel Hoorwinkels neemt gratis en vrijblijvend een hoortest bij u af! Binnen 10 minuten weet u hoe uw gehoor ervoor staat en de resultaten krijgt u op papier mee naar huis.

Brandweer Limburg-Noord

In de Experience Unit van Brandweer Limburg-Noord kunt u ervaren hoe het is om te moeten vluchten bij brand. Nadat u succesvol bent gevlucht krijgt u een ‘vluchtsleutelhanger’ uitgereikt!¬†Helemaal nieuw zijn de VR-brillen: ook hiermee ervaart u hoe het is om te moeten vluchten en ontdekt u welke keuzes u zoal moet maken in zo’n situatie. Maakt u de juiste keuzes en weet u zichzelf (en uw huisgenoten) in veiligheid te brengen?

Pallhuber

Bent u na alle indrukken toe aan een lekker borreltje? Ga dan even langs bij de stand van wijnhuis Pallhuber: hier kunt u terecht voor een heerlijke proeverij!

Golf- en Countryclub Geijsteren

Is golf misschien wel uw nieuwe sport? Bij de stand van Golf- en Countryclub Geijsteren kunt u putten! U maakt zelfs nog kans op mooie prijsjes: van een kop koffie op de golfclub tot een les van een golfprofessional!

Apetito

Bij de stand van Apetito kunt u kennismaken met het grote aanbod aan maaltijden dat zij aanbieden! Zit er iets bij naar uw smaak?

Fitwinkel Helmond

Bij de stand van Fitwinkel Helmond kunt u een kort bewegingsprogramma volgen. In zo’n 15 minuten activeert en versoepelt u uw spieren!

Organized by Josefien

Kent u het belang van sorteren bij het aanbrengen van structuur in spullen of tijd? Organized by Josefien brengt dit onder de aandacht met een M&M’s Sorteerwedstrijd. De deelnemer met de snelste tijd van de dag wint 1 kg¬† M&M’s!

Fietsloket Nijmegen – Mobiliteitsplein

Op het Mobiliteitsplein laat Fietsloket Nijmegen u kennismaken met verschillende merken en type fietsen! U kunt o.a. een testritje maken op Hase Kettwiesel, Hase Trigo, Recumbent, Opus-3, Sitgo en Alinker!

footer_